Hår inspo : Lauren Conrad (roonjas)Hår inspo : Lauren Conrad


Nå som det snart er vår, går det an å slippe håret litt mer løst. Etter en lang vinter har håret tørket ut og kanskje blitt litt flisete og slitt. Da er det godt med vår og sol, som gjør at du får glansen tilbake. Jeg får også mer lyst til å gjøre noe med håret mitt om våren, for da er det ikke kaldt lenger, og da trenger du ikke å gjemme deg bak flere lag med klær og luer.

Mitt stilikon er Lauren Conrad. Hun er utrolig flink med hår og å lage de rette frisyrene. Jeg skal vise dere tre av mine favorittfrisyrer og si mine meninger om de...


Denne frisyren er utrolig fin til fest. Jeg synes det er fint når håret ikke er samlet stramt i en ball, men henger litt løsere slik som Lauren har gjort her.  Liker også at hun har tvinnet håret og dratt det bakover.


Denne frisyren er veldig fin til stranden. Bølger i langt hår gir en ganske naturlig og fin look. Vanligvis synes jeg ikke det er fint med midtskill, siden jeg ikke kler det selv, men Lauren får det til å fungere.


Slik ser Lauren Conrad ut nå. Hun kler veldig godt å være brunette og bob er en flott hårfrisyre. Jeg liker at luggen glir inn i resten av frisyren, og det får henne til å se mer voksen ut. Jeg er litt skeptisk til å klippe bob selv, men Lauren får det til å se enkelt ut.

- Hvem er ditt hår-ikon?kommentarer til "Hår inspo : Lauren Conrad"legg igjen en kommentar...

DITT NAVN: Ronja


OM MEG: Er en jente på 14 år som heter Ronja. Bor i Bergen og danser og er med venner på fritiden..

KATEGORIER:

ARKIV:


bloglovindesign by mne
hits